Art By Susanne på ArtGallery Peter Plato

Utställning på ArtGallery PeterPlato

Premiären för min första Vernissage någonsin var  på Peter Platos nya Galleri under julmånaden 2018. Det var en speciell månad av många skäl. Den största var ju ATT det var min första utställning. På delad plats med att min trolovade och jag möttes då… Konsten var nämligen det som förde oss samman.

Nåväl. Under högtidlig stämning visade och berättade Galleriägare Plato hur den här konstvärlden går till och allt annat kring upplägget denna dag. Vi utställare fick hjälpas åt att sätta fram lådvin och snacks. Men var och hur tavlorna skulle hänga det bestämde Herr Plato själv. Det blev himla elegant gjort. 

Jag fick god kontakt med några av de andra utställarna. Anne Nickels från Harlösa ställde ut vacker glaskonst. En ung kille vid namn Niklas Lövgren som presenterade fotokonst samt Sandra Nilsson, ung tjej som ritade detaljerade seriebilder.

Synd bara att det regnade så den dagen för annars hade väl fler besökaere kommit. Bästa vännerna dök upp och flera av mina anhöriga var där. Det kändes jättekonstigt att jag var där som konstnär. Jag har ju bara målat i knappt ett år!

Hursomhelst var eventet fruktbart. Flera av mina tavlor fick flytta hemifrån. Ett Stort tecken på folks uppskattning av min konst! Så det är bara att köra vidare med nya utmaningar.

Dela

Dela på facebook
Facebook