Susanne Wärn på Scandic Star i Lund

Scandic Star i Lund

Idag var vi och tittade på en av mina många utställningar som går nu och ett år framöver i Skåne. Nämligen Hotell Scandic Star i Lund. Ett elegant hotell. Det var pirrigt att gå fram i receptionen och fråga efter var mina tavlor hänger på deras utställning. En entusiastisk receptionist visade oss vägen till platsen där tavlorna hängde så vackert. Det var som att återförenas med sina barn! Åh, där är ni ju mina darlings…!! En högst märklig känsla kan jag säga.

Receptionisten pekade glatt på den stora tavlan med Glasögonen ”Let life Surprise You” som hon sa var hennes favorit. Den är en enda stor iögonfallande färgklick, som många påverkats av tydligen. 

Jag passade på att ta med tre tavlor hem (Glasögontavlan, Fjärilstavlan och Midsommarflickan). Sen lämnade jag tre nya tavlor i receptionen för min agent att hänga på kommande utställningar på andra hotell.

Dela

Facebook