Bloggbild 200126

Välkommen till min nya hemsida

Varmt välkommen till min digitala soffhörna. Jag hade gärna bjudit på en kopp kaffe om det varit möjligt.

Det känns högtidligt att få presentera min nya fina hemsida med en, hör och häpna, egen webshop! Allt blev möjligt tack vare min make och hans gode vän Kevin. Kevin är som synes en fena på alla möjliga teknikaliteter. Hatten av för er båda! Ni är guld värda! Många har hört av sig på olika sätt och påpekat just detta.

Nåväl, det är en massa spännande saker på gång nu, både i privatlivet som i karriären. Allt flätas samman och jag får nästan kämpa för att behålla jordkontakten så jag inte svävar iväg, hihi….

Häromdagen hade jag min första försäljning på nya webshopen. Tack för det, du som handlade!

Det kommer att presenteras produkter av olika valörer och jag tänker främst på printar och kort av mina original. Jag vill nämligen tillhandahålla produkter som även är för tunnare plånböcker.

Angående det nya jag nämnde är att mitt andra jobb som personlig assistent kommer att minimeras så jag har mer tid att måla och träffa er!

En annan dröm som är på G är att ha ett eget galleri i Landskrona, ett galleri som jag alltid kan visa upp min konst i. Förhoppningsvis dyker det upp något spontant redan till påsk, samtidigt som konstrundan går av stapeln.

Jag är ju en förespråkare för ämnet attraktionslagen och vågar därmed påstå att vi skapar allt själv – oftast omedvetet. Men jag har så sakteliga lärt mig hur man formar det medvetet. Att föra det vidare till de som vill veta mer har varit mig ett stort nöje. Mer om detta kommer du se i bloggen i framtiden. Tidigare har jag skrivit mycket om attraktionslagen på min gamla sida ”Insikternas Kammare” på facebook. Men då min inspiration gick över i måleri så kommer mitt framtida skrivande att placeras i denna bloggen.

Summa summarum – På denna sida kommer jag såväl att visa upp min konst som att berätta om min  livsfilosofi. Det blir både andligt och vardagligt. Hoppas du följer mig på en spännande resa!

Dela

Dela på facebook
Facebook