prints

Nya produkter för mindre plånböcker

Kära följare, nu har jag nya saker på gång! Mina tavlor har “förökat” sig genom att få avbilder, så kallade prints. Vad är det då? En slags affischer men ändå inte. 

En affisch är oftast tryckt på tunt papper utan åldersbeständighet. Vanligtvis är en affisch framtagen för att säljas i en mycket stor och obegränsad upplaga. Ett konsttryck, även kallat Giclée eller Fine art printing är däremot ett mer kvalitativt sätt att reproducera ett grafiskt verk. Trycket görs med pigmenterat bläck på ett högkvalitativt arkiveringsbeständigt konstpapper. Den här metoden anses vara den moderna formen av konstnärlig tryckteknik att jämföra med litografi, som är en traditionell teknik, en komplicerad, mycket kostsam och tidskrävande teknik som är få förunnade.

Att jag tillverkat prints innebär att fler kan köpa kopior av mina tavlor i hög kvalitet till ett lägre pris. 

Original finns bara i ett exemplr. Här finns ju mina direkta penseldrag! De har ju därför högre värde såklart. En print på specialpapper är då ett bra alternativ för de som inte kan köpa originalverken. Det är just vad jag vill, att ha produkter som passar allas plånböcker. 

Kika in i shoppen och klicka på Prints och sen ett motiv som du gillar. Se om den finns i ett format och prisklass som passar just dig.

Se produkterna här

Dela

Dela på facebook
Facebook