swp2

Välkommen till Grand Opening i mitt Galleri!

Äntligen har det blivit dags att inviga min lilla pärla till galleri! Det blev en smygöppning i april när coronan härjade som värst. Jag ville ju bjuda på mer fest och det är dags nu när Kary har sitt evenemang. Det ska bli himla kul och jag hoppas på många besökare och såklart att min konst får nya ägare.
Den 14-16 augusti kommer jag alltså att ha festligheter där jag visar min konst men även vidare in i ateljen där jag dagligen skapar konst. De som kommer bjuds på gott tilltugg och dryck. Jag bjuder även på rabatterade öppningserbjudande på min konst. Med tanke på Corona så begränsar vi besökande till max 5 besökande i min lokal. Utanför kan man sitta ner och vänta på sin tur i mitt lilla ”cafe”. Vi håller tummarna för att vädrets makter är med oss denna helgen.

Rakt över gatan samkörs ett annat festligt evenemang. ”Landskronas Finaste” heter det. Konstförsäljning, musik, mat och dryck blir det.

Min man Kary och hans kollega Håkan har ju sin redaktion Landskrona Direkt där och där ska man ha utställning med nya verk till försäljning av de som ställde upp och donerade konst för redaktionens skull sent i våras. Jag kommer att ha ett av mina verk där med då. Konsthantverkarna på samma gård ska även vara med. De håller på med konsthantverk och kommer att visa även hur man gör detta.

Öppettiderna är:
Fredagen 14/8 kl. 11-18

Lördagen 15/8 kl.11-18

Söndagen 16/8 kl.11-16

Dela

Dela på facebook
Facebook