susanne_romele_2020

Hopplahej jag kom med i en jurybedömd utställning!

Faktiskt min allra första. En högtidlig känsla infinner sig denna soliga sensommarlördag. I måndags lastade vi in mina två stora hästar ”Power” och ”Pegasus” i bilen och körde till Romele Konsthall.

Idag fick jag veta att jag godkänts av juryn att delta i ”Salong 2020”.Detta är stort för mig. För två år sen hade jag inte trott dig om du berättat detta för mig. Då ägde jag nämligen inte en enda pensel och visste inte vad akrylfärg är. Men tiderna förändras och så även jag. Ett intresse uppstod och en lust började glöda. Nu brinner jag för fullt och ser med förundran fram emot vad vad mer komma skall….

Idag om en vecka lördagen den 29 augusti är det alltså vernissage på Romele Konsthall klockan 10-17. Det blir festligt mingel då för deltagare och andra konstintresserade. Man kan framförallt köpa konst då.
Vidare hålls denna utställning öppen till och med den 6 september. Det vore toppen om vi ses på vernissagen på lördag.

Här är en länk till utställningens hemsida.

Dela

Facebook