Elisabeth Bota

Elisabeth Bota – första gästkonstnären 2021

Sedan sist har en hel del hänt både med min känsla för skapandet och att jag sa upp mig från en fast tjänst. Det känns som det mest naturliga i världen nu att skapa konst. Fast än Corona begränsat för så många i samhället upplever jag en frihet utan dess like! Jag är min egen chef och anställde. Jag gör det jag älskar och därför ”jobbar” jag inte i den bemärkelsen mer. Nu är jag ju även gallerist så andra konstnärer ställer ut sina verk hos mig. Jag har redan haft en utställare här och det var en framgång trots läget.

Till påsk är det dags igen. Elisabeth Bota, Landskronit med utlandspåbrå, ställer ut hos mig. Jag har följt henne en tid över nätet och berörs av hennes färgstarka och tekniska skicklighet. En romantisk känsla vilar över hennes konst. Elisabeths verk är lika förtjusande och varma som hennes personlighet.

Öppettider;

  • Långfredagen kl 11-18, Vernissage!
    Elisabeth Bota är närvarande.
  • Övriga påskdagar 11-14
  • 6-9 april 10-17
  • 10-11 april 11-14

Jag ser fram emot att träffa så många som möjligt. Jag kan dock bara ta emot två gäster åt gången på grund av restriktioner. Men jag hoppas att vädret tillåter att man kan sitta utanför och fika i solen medan man väntar. Jag har öppen ateljé med massor av mina egna verk därinne. Sen är det inte bara konsten jag vill visa upp utan även den charmiga gamla lokalen är värt ett besök. För mig känns det som ”lilla Paris” att vara här.

Elisabeth Botas konst finns kvar till försäljning tom 11 april.

Dela

Dela på facebook
Facebook