schossow_johnsson_900_600

Vi hälsar Connie Schössow och Krister Johnsson välkomna

Torsdagen den 15 april gästas det lilla galleriet av två nya konstnärer. Det är Connie Schössow och Krister Johnsson, båda från Helsingborg, som ställer ut. Vernissagen äger rum mellan klockan 17 och 19 och naturligtvis är båda konstnärerna på plats.

Connie målar såväl figurativt som abstrakt medan Krister gärna har naturen som motiv om han inte målar av någon person. Gemensamt med de båda är att de inte är rädda för att använda färg – något som passar mig bra.

Läs mer om utställningen och konstnärerna på Landskrona Direkt.

Utställningen pågår den 15-25 april. Förutom vernissagedagen så är Galleri Gamla Kyrkogatan öppet vardagar klockan 10-17 samt lördagar-söndagar 11-14 under utställningstiden.

Dela

Facebook