borgeby

Sommarmarknad i Borgeby

Min första utställning utanför Landskrona var på Borgeby Slott påsken 2019. På lördag är jag tillbaka. Då arrangeras en sommarmarknad utanför slottet på gräset ut mot vägen, utanför Blomsterfén. Slottet ligger bara någon minut från motorvägsavfarten Borgeby mellan avfarterna till Center Syd och Lund.

Jag kommer att ha med mig såväl originalmålningar som printar, vykort och kuddfodral. Priserna ligger på 35 kronor och uppåt. Det finns alltså något för alla plånböcker. Jag ger också 20 procent rabatt på allt utom vykortet om man uppger ”kodordet” Lilla Paris.

Förutom att jag är med på sommarmarknaden så kommer ni bland annat att kunna köpa fantastiska blomsterarrangemang från Blomsterfén och mycket mer inom hantverk, exempelvis silversmide, kläder, drömfångare, spa-produkter, smycken och textilt återbruk. Dessutom medverkar entreprenörer inom yoga.

Ta med filten, picknickkorgen och lite gofika och njut av den underbara miljön runt slottet som har 1000-åriga anor från Harald Blåtand, byggnader från 1400 talet och ett kulturhistorisk arv som en samlingsplats för Europas framstående författare och konstnärer!.

Sommarmarknaden äger rum lördagen den 19 juni klockan 11 till 15.

Läs mer om slottet på deras hemsida HÄR. Hoppas att vi ses där

Dela

Facebook