lisa

Lisa Teo Johnsson först ut i Lilla Paris

Det kan inte ha undgått någon att jag slopat namnet Gamla Kyrkogatan som namn på mitt galleri. Nu heter det Lilla Paris. Och först ut som gäst att ställa ut är Lisa Teo Johnsson. En ung lovande konstnär som har en alldeles egen stil.

– Jag brukade lida av mina extrema känslor, jag brukade även skriva. Men sen i början av 2019 har jag målat dem istället, fått ut dem på en duk. Nu har jag även börjat rita dem och jag vägrar begränsa min kreativitet, begränsa hur jag uttrycker det som blir för mycket, säger Lisa.

Motiven är nästan uteslutande kvinnor.
– Sen första penseldraget på den första damens kind så har jag varit förälskad på riktigt. Hela livet föll på plats. Visst, platsen kan vara lite skrämmande ibland men det är ändå min alldeles egna plats. Här hör jag hemma, med mina damer, med färg och penslar, regnbågsfingrar och skrapande palettknivar.

Vernissagen äger rum på torsdag den 5 augusti med start klockan 17 och då är Lisa också på plats.

Öppettider övriga utställningsdagar;

Fredag 6/8 kl. 13-17
Lör-sön 7-8/8 kl. 11-14

Kom och se hennes starka konst, handla, ta en kopp kaffe och en bit tårta.

Dela

Dela på facebook
Facebook