bota2

Välkommen tillbaka Elisabeth

Det är med stor glädje jag hälsar Elisabeth Bota välkommen tillbaka till mitt galleri. Senast hon var här så var det påsk och restriktioner i och med pandemin. Men från och med onsdag så har vi inte kvar restriktioner. Det betyder alltså att vi på vernissagen som äger rum på torsdag den 30 september hälsar alla välkomna och som traditionen bjuder så blir det tårta med mera på vernissagen.

Det ska verkligen bli spännande att se vad hon kommer att ha med sig.
Alla mina tavlor har en egen historia. Målning för mig är inte bara att dekorera en canvas. För mig är livsglädje och målning ett och samma, säger Elisabeth Bota.

Vernissagen äger rum torsdagen den 30 september och då håller vi öppet mellan klockan 17 och 20
Övriga öppettider är fredag klockan 13-17 och klockan 11-14 på lördag och söndag.

Dela

Dela på facebook
Facebook