efter-stormen

Nya tavlor

På grund av att vi har problem med att få till rätt bildformat i shopen så lägger jag upp tre tavlor här som inte ligger i shopen. Tids nog hamnar dom där.

Är du intresserad av någon av tavlorna nedan så kontakta mig.

OCH HIMLEN ÖPPNADE SIG

120 x 100 x 4 cm
Akryl
Pris: 18 000 kronor

En tavla med mycket struktur som skapar 3 D effekt. Baktanken är min magiska syn på livet och efterlivet. Jag ville skapa en tavla att gå på upptäcktsfärd i. Precis som man ju gör i livet.

FÖRÄNDRINGENS VINDAR

100 x 100 x 4 cm
Akryl
Pris: 16 000 kronor

Den här tavlan är ”kusin” med tavlan Efter stormen. De symboliserar det inre psykologiska landskapet av ögonblicket före en större förändring. En naturkraft tolkad till färg och form. Horisonten symboliserar min strävan. Färgerna är starkare och verkar dra sig samman.

EFTER STORMEN

100 x 100 x 4 cm
Akryl
Pris: 25 000 kronor
(Anledningen till att priset på Efter Stormen är högre än de likvärdiga tavlorna ovan är att denna är unik i det hänseende att det aldrig kommer att göras några printar, vykort eller andra reproduktioner på detta motiv)

Den här tavlan är ”kusin” med tavlan Förändringens vindar. Den symboliserar ett psykologiskt landskap som jag ser det av att jag är förbi en tuff period. Horisonten visar en ljusare tid och en ljusning med löfte om en ny chans. Den ämnar att väcka nyfikenhet för vad som finns bortom.

.

Dela

Facebook