Galleri Lilla Paris

Välkomna till mitt galleri mitt i centrala Landskrona. 150 meter in på Gamla Kyrkogatan 14 som mynnar ut till Rådhustorget ligger min lilla pärla. Här hänger till vardags min konst om jag inte har någon gäst.

ÖPPETTIDER: Måndagar-fredagar 13-17, lördagar 11-14. Andra tider kan bli aktuella i samband med vernissager eller speciella dagar typ kulturnätter eller gallerinätter.

STÄLL UT DIN KONST PÅ GALLERI LILLA PARIS

Från och med Januari 2021 har du chansen att hänga dina verk i ett av Landskronas mysigaste gallerier, endast 150 meter från Rådhustorget mitt i stan. Bakom två fina skyltfönster finns nästan 13 meter vägg att hänga dina tavlor eller foton på (se bilder nedan). Vi smygstartade under 2020 med utställning och Vernissage.

Är du intresserad av att ställa ut din konst här så börja med att ta kontakt med oss för att se om din konst passar in just här.

Priset för att hyra Galleri Lilla Paris är 2500 kronor för en helg. Bokar du två helger i följd kostar det 4 500 kronor. Provision tillkommer om 25 % på såld konst.

Dagarna kan förhandlas bara det är 3 dygn respektive 10 dagar.
Det ingår marknadsföring genom utskick av pressmeddelande. Dessutom skickar vi din utställning till kommunens digitala kalender

Du får tillgång till lokalen dagen  före så att vi i lugn och ro planera. Därefter hänger vi på galleriet tavlorna.

Att hänga dina tavlor eller fotografier är lätt under förutsättning att det är förberedda att hängas. Vi har galleriskenor med tillhörande linor och krokar vilket innebär att vi inte behöver sätta ett enda spik i väggen.

Sedan närvarar du på din vernissage. Vi är med och hjälper till.

Susannes egen konst finns inne i ateljén och den hålls öppen med under vernissagen. Övriga utställningsdagar är det endast Susanne som är närvarande och säljer din konst.

Du som konstnär ska alltså inte ”passa” din konst. Susanne arbetar i ateljén när det inte finns besökare i Galleriet. 
Varje dag har generösa öppettider för besökare och man kan även få speciell visning om man så önskar.

 

Lokalen är larmad när ingen är på plats och det finns tillgång till toalett och pentry

 

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer.

Ett besök på Galleri Lilla Paris