Galleri Gamla Kyrkogatan

Välkomna till mitt galleri mitt i centrala Landskrona. 150 meter in på Gamla Kyrkogatan 14 som mynnar ut till Rådhustorget ligger min lilla pärla. Här hänger till vardags min konst om jag inte har någon gäst.

HYR GALLERI GAMLA KYRKOGATAN

Är du den nybakade konstnären eller fotografen som funderat på att ställa ut men tror att det krävs en massa jobb? 

Har du målat länge men inte vågat eller velat ta steget att ställa ut din konst?
Är du den rutinerade konstnären som vill ställa ut dina verk en helg eller två?

Från och med november 2020 har du chansen att hänga dina verk i ett av Landskronas mysigaste gallerier, endast 150 meter från Rådhustorget mitt i stan. Bakom två fina skyltfönster finns nästan 13 meter vägg att hänga dina tavlor eller foton på (se bilder nedan).

Priset för att hyra Galleri Gamla Kyrkogatan är 2500 kronor för en helg. Bokar du två helger i följd kostar det 4 500 kronor.
Förutom hyran så ingår marknadsföring genom pressmeddelande samt annons på stadens största nyhetsförmedlare på nätet, Landskrona Direkt. Din utställning läggs även på kommunens digitala kalender

Du får tillgång till lokalen redan på torsdagen så att du i lugn och ro kan hänga, allt för att hinna bli klar till fredagen. Hyrestiden sträcker sig sedan till söndagskvällen. Du får alltså tre hela dagar att visa upp din konst.

Att hänga dina tavlor eller fotografier är lätt under förutsättning att det är förberedda att hängas. Vi har galleriskenor med tillhörande linor och krokar vilket innebär att du inte behöver sätta ett enda spik i väggen.

Lokalen är larmad när ingen är på plats och det finns tillgång till toalett och pentry

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer.

Ett besök på Galleri Gamla Kyrkogatan